CAVIAR DE MELÓ
Avui m'agradaria ensenyar-vos la primera pràctica que he fet durant l'estiu. Es tracta de "boletes"de meló fetes a partir de la tècnica de l'esferificació directa (una tècnica que explicaré més endevant). Aquesta recepta és molt senzilla i ràpida de fer, sempre i quan tinguem tots els ingredients, ja que molts d'ells no són molt habituals en les cuines de casa.

250 g de meló
1,25 g d’alginat de sodi
250 g d’aigua
Materials
Bàscula (mín. un decimals)
Cullera colador per esferificació
Recipient per emplatar
Túrmix
Culleres per fer esferificacions


Observacions
Sincerament, no ha anat com m’esperava. Primer de tot les meves esferificacions eren molt més blanquinoses i irregulars que totes les que he trobat per internet. Desprès m’ha costat uns quants intents aconseguir uns esferificacions com les del vídeo (al principi eren totes allargades i es trencaven en tocar-les). També he tingut un petit problema en barrejar l’aigua i el clorur de càlcic, ja que he esquitxat la cuina quan ho he fet amb el turmix (he hagut de tornar a començar).
Recomanació
Aquestes perles són perfectes per menjar-les amb pernil com a entrant.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada