BENVINGUTS AL BLOG!!!


El meu nom és Clàudia March Ayza. Sóc una alumna de 1r de Bat de l'institut INS El Morell, per tant, aquest estiu he de redactar el meu treball de recerca. Sincerament, triar el tema va ser la tasca més difícil de totes (penseu que el TdR es du a terme durant tot un curs, per tant la, meva intenció no era triar un tema avorrit, que no m'interessés o que no li pogués treure profit en un futur). 


Vaig estar dubtant sobre el tema del treball, finalment hem vaig decantar per fer un treball relacionat amb la cuina. Encara que és un tema del qual no en se gaire si que m'agrada menjar i provar nous plats i sabors (a casa cuinen molt bé), des de petita m'han ensenyat que s'ha de menjar de tot i que s'han de tastar les coses abans de rebutjar-les. Una vegada decidit el tema principal havia de decidir quins aspectes de la cuina havia de tractar i com que m'agrada el món de la ciència, ja ho tenim, el meu treball de recerca va sobre la CUINA I LA QUÍMICA.


D'aquesta manera puc descobrir els secrets que s'amaguen darrere la cuina, totes les noves tècniques i ingredients que fa uns anys només es feien servir en laboratoris. És a dir, trobar una manera de relacionar aquests dos mons. Com que es un món que continua sent molt extens i el meu treball de recerca no hem permet tocar tantes tecles com jo voldria he decidit obrir aquest blog per poder penjar-hi tot allò que el TdR no hem permet fer: mostrar diferents pràctiques que he anat fent, entrevistes amb diferents cuiners i tècnics relacionats amb el tema, receptes, pàgines web relacionades i, fins i tot, reflexions personals sobre aquest tema.


Aquest blog hem permetrà també posar-me amb contacte amb la meva tutora del TdR i amb tots vosaltres per poder intercanviar experiències, anècdotes o reflexions i suggeriments.


FINS AVIAT!!!!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESFERIFICACIONS

CAVIAR DE MELÓ

ALLIOLI DE TOMÀQUET