OLI AROMATITZAT
En aquesta recepta s’apliquen les tècniques de cuina al buit i a baixa temperatura. La vaig elaborar fent servir la tecnologia de la URV, per tant serà una mica difícil fer-la a casa.
Ingredients
Herbes aromàtiques
Materials
Bossa d’envasat al buit
Envasadora al buit
Roner
Elaboració
El primer pas és posar l’oli i les herbes aromàtiques dins la bossa d’envasat al buit. Després he segellat la bossa amb l' envasadora al buit per treure- li tot l’aire.
Posteriorment he engegat el roner i li he introduït la temperatura, 60ºC. a continuació he submergit la bossa en aigua. Al dia següent, l’oli ja estava impregnat de l'olor deles herbes aromàtiques.
Observacions
Com que a casa no tenim aquest tipus de tecnologia, podem substituir-la per un senzill pot i deixar macerar l'oli i les herbes aromàtiques. L’únic inconvenient és que aquest procés pot durar setmanes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada